tisdag 25 augusti 2009


Här kommer en höst layout med bilder från förra hösten! Sambon lyckades ta några riktigt fina bilder som jag scrappat.

Igår var det en riktig tuff dag. I söndagskväll, fick jag såna där onda sammandragningar igen och det var hur svårt som helst med att somna. Sov jätte oroligt mellan klockan halv tolv- kvart över ett och sen var det helt omöjligt att somna. När klockan var kvart över fem var det lika bra att gå upp för klockan 06,40 skulle klockan ringa. Åkte iväg till jobbet och var som en trasa. Hade fortfarande ont i magen men det fick gå.. Runt halv elva tyckte mina kollegor att jag skulle gå och lägga mig en stund och om det inte blev bättre tyckte de att jag skulle åka hem.. det gick inte över så jag tog med mina saker och åkte hem.. Bestämde mig för att ringa till rådgivningen så det gjorde jag.. de skickade mig vidare till förlossningen och de fixade en tid till mig på specialist mödravården.
Klockan 13,00 var vi där och fick träffa en läkare. Han gjorde vul och kollade så att jag inte öppnat mig något och det hade jag inte så det såg bra ut. Puh, vad skönt det var. Ingen fara att jobba tyckte han men jag ska tillbaka dit den 15/9 på ultraljud och en träff med dem.
Så nu har vi kollat det iaf!

Idag har jag varit hemma för jag kände att jag bara var tvungen att få vila en extra dag, det tar ett tag innan man får igen all sömn. Dagen idag har självklart varit super lugn, gjort några tändsticksaskar och suttit vid datorn. Fått mycket inspiration idag så vi får väl se vad jag kan pyssla ihop!


***

Kram

8 kommentarer:

Camilla sa...

Hej!

Skönt att allt är bra med dig, även om du är trött. =) Tänkte bara säga att det inte är så många kort kvar nu (de minsta är slut). Du behöver absolut inte känna nån stress men om du har några kort över så kan du ju titta förbi med dem om det passar nån dag. Ta hand om dig!

Kram.

Morfen sa...

Vad skönt att allt var bra! Det är lite läskigt när man får sådär ont och bra att få kollat med en läkare så att man kan vara lugn sen. Sköt om dig!

Anonym sa...

Hoppas du tar det riktigt lugnt nu och se till att bli sjukskriven om det inte blir bättre! Bara DU (eller NI) som är viktigt nu, EGO tankar hela tiden;). Framöver när du blir (ännu mer)rastlös kanske jag och Tilde kan komma ut och fika och liva upp dig lite nån eftermiddag?! Kram!

Pillargontanten sa...

Gött att allt va okey, och att de kollar upp det lite extra, än vill vi väl inte säga välkommen till nån bebis :O)
Du är så duktig med ditt scrappande :O)

Lena sa...

Ho, ho...tänkte ringa dig idag när jag hade tråkigt men det var det där med smittorisken. Vi är nog de enda i hela världen som smittar via telefon...vad tror du om telepati??? Ha, ha, ha!! Istället för att ringa dig så somnade jag, jag sov bort halva dagen och det är väl det som ska till, antar jag!

Hoppas nu du slipper att oroa dig ngt mer, det får vara bra nu, eller hur?? Tänk på dig själv och pyret, det är det enda viktiga!!

Kram på dig!!// Anna ♥

Geta sa...

Skönt att allt var bra. Ta det lugnt och ta hand om dej själv nu!
Kram.

♥ Pia... sa...

Hej...så skönt att det var bra med er...bra att du tog en extra ledig dag..det är de man ska göra..då och då..själv har jag haft en ledig dag idag..och det behövdes minsann..får se om det blir nån fart på mej i morn:)..ha de gött..kram..Pia

Anonym sa...

halloj! Läste precis din blogg, vilken tur att allt var bra. Nu får du ta det lugnt och vila, man behöver d tro mig.Många kramar: Elisabet