tisdag 11 maj 2010


Igår var det fotokurs igen och nu tog vi bilder med våra kameror... Vi var ute på Vik och tog bilder på fotbolls tjejerna och killarna.. Det var riktigt svårt att få till sport bilderna, de flesta blev suddiga för mig. Spännande att få se de andras bilder nästa gång och jämföra.. Vi fick iaf en riktigt underbar kväll på klipporna vid Viksholmen, där vi avslutade kvällen med fika. :)

***

Idag har jag och Alma varit hos morfar och gammelmormor och hälsat på en sväng och när vi kom tillbaka därifrån så planterade jag om några krukväxter. I år har jag gjort så att jag tar några i taget men jag vet inte vad jag tycker är bäst, kanske lika bra att försöka ta alla med en gång så det blir klart någon gång.

***

Idag har jag äntligen fått pengarna från fk! Nu ligger jag iaf inte efter längre med några pengar och det känns bra, tror att det fungerar bättre nu med vanlig föräldrapenning.

***


Kram

2 kommentarer:

Jennie/Deleelsia sa...

Vad kul det låter med fotokurs, nåt jag med så gärna skulle vilja gå.
Kan tänka mig att det är svårt att knäppa fotbollsbilder, alla rör ju på sig hela tiden :)

Carro sa...

Tjena! Visste inte om jag skulle skriva svar i min blogg eller här, men jag valde att svara här men du frågade om Viktor äter ur flaskan eller sond. Han sondmatas fortf, är dock inte intresserad av att äta på flaskan (var ju ett tag sen) o han föredrog att äta på sked (gröt, puré) men de senaste dagarna har han varit förkyld o väldigt slemmig så han bara skrek när vi skulle mata han med gröt o puré så vi väntar lite med det.
Hoppas att slemmet går bort så att han kan äta gröt o puré igen snart o sen kanske han slipper sonden för han hatar den :)
Vi vägrar ju att han ska ha PEG (knapp på magen).
Kramar