onsdag 17 augusti 2011

Tre dagars...

...inskolning har Alma haft nu och det verkar som det går riktigt bra! Första dagen var hon inte alls så "Pappig" som hon brukar vara. Hon lekte mest hela tiden, somnade och åt. Vad kan man mer begära? När hon skulle gå kramade hon alla barnen och personalen, så hon charmade in sig ordentligt! :)

Igår var hon lite mer "pappig" men antagligen berodde det på att hon helt enkelt var trött. Hon blir alltid mer kinkig när hon är det. Men åt bra och sov gjorde hon och det känns skönt. Jag har varit lite orolig hur det ska bli med denna maten men än så länge verkar det gå bra!

Idag var hon ännu tröttare, dessutom lyckades hon bli övertrött så hon somnade inte. Dessutom fick hon ett riktigt raseriutbrott när hon skulle tvätta händerna. Hon älskar att tvätta händerna och när pedagogen sa att hon tvättat sig klart så blev hon rosenrasande! :) Precis som hemma och det känns också skönt. Åt gjorde hon men de fick åka hem lite tidigare eftersom hon inte somnade. I morgon blir det första dagen som sambon ska lämna henne och säga hejdå, det är då det gäller och det ska bli spännande att se hur det går... Sambon ska ju vara i närheten såklart men vi hoppas och tror att det kommer att gå bra.


***

Kram

2 kommentarer:

♥ Pia... sa...

Ojdå..redan såå stor att börja förskolan!! VAd tiden gått fort dit.. tyckte det vasr nyss du gick där med den lilla i magen.:).. Gött att det verkar gå så bra.. var nånstans är hon?.. Du , kommer inte ihåg om jag frågat dej om hösten 3-4 sep?.. lena kan nog inte..men jag ska har jag tänkt.. har iallafall skickat in somv anligt:)..
Pia

Morfen sa...

Skönt att det går bra med inskolningen. Det kommer nog gå bra framöver också. :) Kramkram