lördag 21 november 2009

Det var det där med att inte våga skriva nått... I måndags började hon bete sig lite märkligt igen och på tisdagen började hon dippa och syresättningen var jätte dålig! De gjorde lavemang, kollade om hon fått någon infektion, gjorde lung och buk röntgen.. Hon blev lite bättre efter lavemanget men det blev inte det resultatet som det brukar bli.. Lungorna såg likadana ut som förra gången ungefär så då började de se bakåt i journalerna ochkollade vad de ändrat de sista dagarna..

***

De förändringar som vi hade gjort var att ge henne mat mer sällan och gett henne laktulos så vi tog bort laktuloset och gav henne mat varannan timme istället.. Hon visade ganska snabbt att vi kommit på problemet så vi tror att det var laktuloset som var boven i dramat.. Hemskt att se henne så dålig igen men lättad över att det var en medicin som hon reagerat på..

***

Nu är hon åter ganska stabil och vägde igår 2455g! :)

Kram

3 kommentarer:

Morfen sa...

Fy vilken berg-och-dalbana ni är med om! Tänker mycket på er följer utvecklingen. Hon verkar gå stadigt uppåt i vikt vilket ju är bra. Kramis!!!

E sa...

Härligt att det är lite stabilt nu. Hoppas att det håller i sig! Kram

En familj på fyra. sa...

Hej,

Hittade din blogg för att jag sökte på havandeskapsförgiftning. Strävar med liiite högt blodtryck nu i min graviditet. Hur långt på väg var du då de måste plocka ut lill tjejen?

Hoppas allt går bra med er och jag skall så klart följa med er i fortsättningen