söndag 29 november 2009

Den här veckan har Alma mått ganska bra faktiskt, egentligen ska jag ju inte säga det högt men när det har varit så, kan jag ju inte ljuga.. Vi fick flytta till en annan sal med henne, upplägget är ungefär som i den andra salen men där hon låg var det mer en intensivvårds avd. Nu är vi i en sal där det är mycket lugnare och det är skönt. Ett steg i närmare hem..

***

Förhoppningsvis kommer vi nog att få flytta in i ett familjerum snart också och det ska bli skönt att få henne hos oss hela tiden, det är riktigt jobbigt att säga hej då på kvällen måste jag erkänna. Hon blir så himla ledsen vissa gånger och det skär i hjärtat på blödiga mamman..

***

Idag fick hon ta bort ekg:et så nu har vi fått bort en sladd till men den har egentligen bara bytts ut mot ett apne larm men det är ett larm som man kan bära med sig, inget som måste sitta iohop med en tv skärm..

***

Igår vägde hon 2665g (igen), hon var uppe i 2675g en dag under veckan men de tyckte att hon hade gått upp för mycket så de gav henne vätskedrivande och då tar det ett tag innan hon kommer ikapp igen..

***

Ha det!

Kram

8 kommentarer:

Morfen sa...

Skönt att lillskruttan mår stabilt bättre och att ni fått ett annat rum nu. Snart snart blir det familjerum ska du se. Skickar många varma kramar!!

Pillargontanten sa...

Många varma kramar även från Värmskog :O)

♥ Pia... sa...

Hej...så härligt att få höra att ni mår bra...och att lilla Alma växer så..:)..hoppas ni haft en trevlig och mysig första advent..Kram..pia

Geta sa...

Gôtt å höra att det går åt rätt håll.
Kram.

Anonym sa...

Vad gött att det går åt rätt håll. Men undran hur kan hon gå upp för mkt i vikt?, är inte det bra att hon växer? Min klump har blivit stor nu, 3 mån och 6.6 kilo. ha det så bra under julen.
Kram Ida

Anonym sa...

Följer er genom bloggen. Positivt att byta rum. Paula

Karin sa...

Så skönt att det varit stabilare! Det är så jobbigt att "åka berg- och dalbana" med känslor och oro. Det tar på krafterna.
Kram

E sa...

Vad skönt att det börjar bli lite stabilare och att det går framåt!
Kram!