fredag 30 januari 2009

Tänkte visa skissen som jag gjorde Lo.n efter, men det glömde jag visst bort igår..
Här kommer den:



***
Kram!

Tänkte visa skissen som jag gjorde Lo.n efter, men det glömde jag visst bort igår..
Här kommer den:

















torsdag 29 januari 2009

Nu har jag gjort färdigt Lo:n! Det är efter en skissutmaning från scrappiz och det är sista dagen i morgon att lämna bidraget så jag hann!



Tyvärr märker jag mer och mer att kameran snart kommer att lägga av,
bilderna blir suddigare och suddigare..... :(


***

Ha det bra!
Kram S














tisdag 27 januari 2009

Helgen gick väldigt fort som vanligt! I lördagskväll kom Maria hit och vi festade loss och hade jättekul! Marleen skulle varit med hon med men hon fick tyvärr förhinder.. :(
Vi sjöng lips och pratade en massa, sen blev det Tikiroom.
Mycket folk var det men väldigt mycket okänt fôlk.




I söndags gjorde jag inte så mycket men jag fick äntligen bort alla julsaker!
(En sten lättade från mina axlar)

Nu ska jag gå och äta och sen blir det att fortsätta på en Lo som jag börjat på, får se när den blir klar men ni blir de första som får se :)

***

Kram S

lördag 24 januari 2009

Veckan ha gått superfort, jag har nästan inte hunnit vara hemma någonting! Var och hämtade soffan i onsdags och gissa om allt blev sent. Först höll vi på att inte få in alla möbler i släpet (svärmor hade också köpt en soffa) och sen när vi skulle få in soffan i hissen där dem bor, gick den inte in i hissen. Fjärde våningen bor hon på så det var bara att bära förhand det!


I torsdags var jag och hälsade på mitt gudbarn och hennes mamma, det var verkligen en sten som lättade från mitt hjärta för det var så längesen jag var och hälsade på dem. Som sagt tiden bara rinner iväg ju! När jag kom hem så började vi göra i ordning för soffan och då passade såklart inte soffbordet till soffan.. Så igår tog vi oss en tripp till fabrikslagret men de hade tyvärr inget bord som vi ville ha. Som tur var visste jag att mamma och pappa hade ett som jag tänkte vi kunde låna så länge och det gick bra.







***

Ha det bra och blås inte bort!
Kram S

tisdag 20 januari 2009

Helgen..

.. har gått superfort! Hann inte med nästan någonting alls hemma! Lite pinsamt är det att alla julsakerna fortfarande står i ett rum halvpackade... Men jag behöver inte vara orolig, de ligger kvar... :)

Jag och "Anna" har fått en beställning på inbjudningskort till ett bröllop, så söndagen tillbringades i mitt kök hela dagen. Vi blev klara och det känns jättebra med resultatet! Kommer allt någon bild på kortet lite senare men jag vill inte lägga ut dem här före gästerna har fått dem.

Igår var det jobbdag igen och det är så kul att det kom snö! Jag blir minst lika glad som barnen när det snöar, hoppas hoppas att den får stanna. (Känns inte så lovande just nu, regnade när jag körde hem, men det är en annan sak!)

I morgon ska jag, sambon, svågern och svärmor åka till Karlstad och hämta hem soffor till våra hem. Äntligen har vi bestämt oss för en soffa, vi är ganska trötta på vår gamla, den är så hemsk. När vi fyttade till vårt förra ställe gjorde vi upp att den soffan absolut inte skulle lämna det huset, men flyttat har vi gjort och vår gamla soffa har vi haft kvar...
Så kan det bli! :)

***

Ha det bra!
Kram S

lördag 17 januari 2009

Lo

Här kommer en lo med gamla kort, vi kanske är mellan 12-14 år gamla, jag är inte riktigt säker... Konstig tradition egentligen, att bada 1/5, men adrenalin kicken man får är verkligen häftig!
Den har ändrat sig genom åren, förr badade vi alltid på em, men nu gör jag det så fort jag vaknar på morgonen. Bättre att göra det på morgonen för då behöver man inte tänka på det hela dagen utan då är det gjort!



***

Ha det!
Kram S

tisdag 13 januari 2009

I helgen var jag och "Anna" i Karlstad och shoppade lite.. Vi skulle ha lite material till bröllopskort och köpa lite saker till deras nyöppnade förskola. När vi var på väg till bilen så gick vi förbi lagerhaus och då fick jag se dessa underbara burkar! Jag kunde inte låta bli att köpa dem!


***

Kram S

måndag 12 januari 2009

Jag..


.. har fått en utmärkelse av min fd kollega och nu pysselkompis Pia. Tack än en gång!
Ska skicka vidare den till 5 andra bloggar och det blir:


***

Ha det bra!
Kram S

lördag 10 januari 2009

7 år..

.. firade jag och sambon igår! Tiden går såå fort! 5år av dem har vi varit förlovade så vi tänkte att vi skulle ut och äta och sen gå på bio. Nu är det så att vi alltid har en väldig otur och det var ju klart att där vi hade tänkt äta var det stängt.. Innan vi kom på något annat ställe att äta på! Puh, det var inte lätt! Det blev på Kocki... ett gatukök.. :)
Filmen var i allafall helt ok tyckte jag, Wallanders nya..

***




Gjorde ett beställningskort igår till min mormor. Enkelt snabbt och smidigt. Tänk om alla kort gick lika lätt.....


***

Ha det bra!
Kram S

onsdag 7 januari 2009

Lo

Nu har jag kommit igång igen med mitt skapande i scrapbookingen. Här med kort som jag har haft svårt för att scrappa, de har känts röriga när jag har satt ihop dem. Beror nog på att det är många olika färger i korten, jag förminskade korten så mycket som möjligt och gjorde lo:n väldigt rak och enkel.


Bakom det översta och understa kortet har jag satt tags där det står vilka som var med på kalaset och lite minnen från dagen.



***

Ha det bra!
Kram S

måndag 5 januari 2009

Ny LO

Har äntligen gjort en ny sida till mitt album, suget blev för stort och det är så kul att det kommit tillbaka! Jag gjorde efter en skiss som är med på scrappiz, väldigt lik den skissen, annars brukar jag flyga iväg när jag gör efter skisser, men inte denna gången.


*25 års dagen*

Kram S

lördag 3 januari 2009

Jag har köpt in lite nya svenska papper från scrapbooking-mm. De hade ett erbjudande i tidningen om att man kunde få köpa deras papper och det kunde jag inte motstå :) Alla papper är har en fram och baksida i olika mönster och jag tror att jag har kommer att ha användning för dem. Blev nöjd med dem i alla fall! Sen har jag ju inte gjort så många sidor i scrapbookingen nu på slutet utan bara köpt på mig massor av nya saker, men det är en annan sak.



***

Ha det bra!
Kram S

torsdag 1 januari 2009

Det nya året inleddes med en härlig långpromenad i strålande solsken med Kicki. Turen tar ungefär en timme och på vissa ställen var det bra halkigt!


***


Racken


Kicki





***