tisdag 4 november 2008

Anna, Pia och Getas vind har alla haft en utmaning på sina sidor som jag tänkte jag skulle hoppa på, där man skriver 7 saker om sig själv och som man sen utmanar 7 andra bloggare till.
  • Jag är en nagelbitare från augusti- juni. Fråga mig inte varför jag inte biter på sommaren.. det vet jag inte. :)
  • Älskar julsånger, lyssnar på det året runt.
  • Sover alltid med strumporna på. När jag var liten och kollade på Emil i Lönneberga sa Emils pappa "huvudsaken är att man är torr om fötterna", sen fick jag för mig att om mina fötter kom utanför täcket.. Ja ni förstår säkert.. Jag tror INTE att det är så nu, men jag kan inte sova utan strumpor längre! :)
  • Jag går inte på "A-brunnar"
  • Jag älskar svenska lantchips.
  • Jag tycker inte om att laga mat, så till 95% får min sambo stå för matlagningen.
  • Kan inte äta lammkött.

Än så läge har jag inte så många som är inne på min blogg. Men om det är någon som vill hoppa på denna utmaningen så gör det!

Ha det bra!
Kram S

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nämen =) Glad jag blir, kul att höra. Ha det fint.

♥ Pia... sa...

Hej ..haha jasså du vill inte ha fötterna utan för täcket du heller..hehe...är du allergisk mot ull ?..skämtar bara..tänkte på lammet... ja det är alltid kul att läsa om vad andra har för tokigt och brokigt om sej..vet du vad jag gjort ikväll..?..provbakat leilas saffransskorpor..jäklar va goo di ble..men jag hade som det stod i receptet..mandel..och det ska jag inte ha på marknaden ,tänker på dej..kan lova att det varit många turer ut i köket ..gluttat på spisluckan ...och norpat liiite ..:)..gonatt och kram ..PIA

Geta sa...

Det var ju en hel del jag inte visste om dej!! Kul! Såg att Pia bakar skorpor, de är verkligen jättegoda.
Kram.