lördag 5 september 2009

Igår gick hela kvällen åt till att förbereda inför höstmarknaden idag, allt skulle packas och prismärkas och sen att inte glömma nått, puh, vilket sjå det är egentligen!

I morse vaknade jag redan klockan 05,30 och så tidigt tyckte jag inte att jag förtjänade att vakna, behövde inte gå upp förräns klockan var närmare 07,00. Men så är det ibland...
Upp och gick i genom datorn och packade in det sista i bilen.. Klockan 08,00 var vi ute i Brunskog och satte upp alla saker.. Vi har en del tillsammans vill jag lova ;)
Jag är mycket nöjd med dagen och som vanligt har skorporna gått åt som smör i solsken, inte så många kvar nu men det räcker till några fler i allafall. Roligt när det går så bra!
Dagen bara flög fram och hux flux var det dax att packa ihop! Oki ska jag vara ärlig så var sista timmen lite seg men det är ju helt ok när man är tre styckna och kan prata lite med varandra när det tunnar ut med folk.

När jag kom hem hade sambon eldat i köket och maten var precis klar, så jag kunde sätta mig att äta med en gång.. Mmmm va gôtt det var!

Nu ska vi se på fotboll!




***


Kram

7 kommentarer:

Morfen sa...

Vad mysigt med höstmarknad - det vill jag också gå på. :)
Vad typsikt att du redan gjort en layout med glädje - men har du inget annat att uttrycka din glädje över? Ditt scrappande, ditt blivande barn.. jag vet inte. Som du ser på mina titlar på layouterna så är det kanske inte det man först tänker på som glädje. Låt kreativiteten flöda! Kramar,
Morfen

♥ Pia... sa...

Hej lilla drullputtan..tack för idag...trevligt:)..hade vi..och krängde litte skörper gjorde vi med..syns i möra..kram..och sov gött..P

Geta sa...

Vill bara säja än en gång att ni hade marknadens absolut bästa utbud. Kul att det gick bra för er och hoppas att det gör det i morgon oxå!
Kram.

Maries Pyssel och Jul sa...

Vad mysigt med höstmarknad och att sälja tillsammans med kompisar!
Trevlig blogg.

Pillargontanten sa...

Ser mysigt ut, hinner tyvärr inte ta en tur....

♥ Pia... sa...

Tack själv...lite sleten men tyckte det var en trevlig och rolig helg..kram..och hoppa i säng nu så du är pigg i mörn..Pia

Karin sa...

Så trevligt med marknad! Ser så fint ut på fotona!