måndag 6 oktober 2008

Härliga Mallorca!


I fredags kom vi hem från Mallorca! Jag och sambon brukar alltid vara med om något otursamt när vi ska göra något men den här gången gick allt som på räls!
Det regnade när vi kom ner på fredagen, (Vi satt i bussen på väg till hotellet) sen regnade det den sista natten.. Typ 27 grader varje dag. Inga förseningar för flyget. Ingen blev sjuk. Bättre kan det väl knappast bli tror jag!



Här satt vi på en ljuvlig bar med utsikt över havet.. Vi badade och solade nästan varje dag utan att bränna oss! :)



Förutom på onsdag då vi var i Palma hela dagen och shoppade! (20 svenska kr handlade jag för)



Sista dagen var vi på en liten rundresa på ön. Vi fick se den härliga naturen med alla mandel-citron- och apelsinträd. En båt tog oss ut på havet så vi fick se ön från den vinkeln och sista anhalten på resan fick vi stiga ombord på ett gammalt tåg som nästan tog oss ända fram till Palma.

3 kommentarer:

♥ Pia... sa...

hej ..och välkommen hem....så sköna bilder du visar..gôtt å komme hem eller:)..men nu fryser du väl förstås....vi syns kanske snart..det drar mot..juuuul:)..Pia

Lena sa...

åhhh!! Vilka härliga bilder! Vad fint det verkade...spänd på att se fler bilder. Tack för besöket igår! Nu ska jag iväg på planeringsdag. Ha det!! // Anna ♥

Anonym sa...

Slutet av sommaren är absolut bäst närdet gäller Mallorca! VFortfarande varmti vattnet, varmt och skönt i luften och klarade ni er utan flygförseningar så kunde det väl inte gå bättre :) Fina Bilder!