tisdag 31 maj 2016

3,5 år senare och dags att damma av denna gamla bloggen...



...kanske.. Inte riktigt bestämt mig än men kanske.. 
Saknar detta med att blogga på ett vis, men det är ju på ett sätt väldigt tidskrävande.. Tid, som jag egentligen har väldigt mycket just nu. Sjukskriven som jag är.
Skulle väl egentligen vilja ha någon inriktning på bloggen och det kommer förmodligen inte alls att lösa sig efter idag, men om jag börjar skriva så kanske det kommer.
Det som är svårt med mig är ju att jag har så himla många olika saker som jag är intresserad av och jag måste hela tiden prova på nya saker, vilket gör allt lite rörigt, det blir liksom inte en blogg där man kan finna det "där". Utan allt möjligt.

3,5 år... Det har ju hänt en hel del sen dess.
Min familj ser helt annorlunda ut med sambo, två bonusbarn, Alma och så har vi Inez på väg som ligger i magen och som är orsaken till att jag är sjukskriven. Jag bor fortfarande kvar i samma hus, har varit kvar på samma jobb och har typ samma intressen som förr.
Eftersom Alma kom för tidigt så har jag gått på många extra kontroller och mitt blodtryck började stiga, foglossning och sammandragningar kom allt oftare och då blev jag sjukskriven till mitten av Juni först och främst. Så får vi se vad som händer, sjukskrivningen har iaf gett resultat och blodtrycket har sjunkit.

Eftersom jag måste komma in i detta med att blogga igen så lägger jag upp en bild på en orm som jag höll på att trampa på förut vid soptunnan.. Som tur är, var det en kopparorm som blänkte så fint men fy va jag skvatt! :)