söndag 25 mars 2012


Tiden den går den och det blir väldigt långt mellan inläggen här på bloggen.. Har en massa runt mig nu och bloggen blir liksom inte första prio..


Förra helgen var det så himla fint väder så jag gick ut och tog en del bilder med kameran.. Det gäller att hålla i detta med fotograferingen för man glömmer snabbt bort, känner jag..





Tänk hur det kan vara med bilder... Just känslan som man har när man tar bilderna kan man oftast inte förmedla och det tycker jag är väldans synd. Så nu får ni tänka er in i att det var en sån där härlig vårig solig dag och jag var ute på en promenad. Solen värmde alldeles så där lagomt och det riktigt fyllde mig med härlig energi.



Kram

torsdag 8 mars 2012

Ibland...

..blir dagen inte riktigt som man tänkt sig...

Började i morse med att jag skulle åka till jobbet, hade ju snöat så jag gick ut i god tid, för att skrapa bilen.. När jag var klar backade jag ut på vägen och vad händer? Tar mig ingenvart, bilen bara slira.. Försökte backa nerför backen men då gled den mot diket.. När jag fick stopp på den, tog jag ett snabbt beslut och valde att ta hjälp.. Visste att bussen var på intågande och just den tiden kan det ju vara några som åker till jobbet... Uhh, innan sambon kom ut! Kändes som det tog år!! Tillslut kom han iaf och han fixade det åt mig..

***

Iväg till jobbet och vi hade en mysig start på dagen, pysslade lite och Maria gjorde fruktsallad som vi smaskade i oss. När vi skulle gå ut var det ett av barnen som frågade om vi inte kunde gå till stora gungparken och det beslutade vi oss för att göra.
Vi började bygga en snökoja mellan pelarna på klätterställningen och jag satt där på alla fyra när det bara smäller till i huvudet på mig! Jag hann att se att det låg en vedkubbe bredvid mig innan jag la mig på rygg med benen högt, för jag tänkte att om jag måste svimma så är det bra att ligga ner.. ;)
Maria kom springande och tog av mig mössan och sa att det gick hål... Så hon tryckte fullt med snö i huvudet på mig, försökte samla barnen så gott som det gick, ringa ambulans och få dit fler vuxna.. Allt gick jättebra men innan det blir ordning på allt så är det klart att det blev lite oroligt.. Ambulansen kom och de körde mig till akuten och det visade sig ha gått jättebra! En stor bula och ett tjack på typ 3-5mm :)

***

Uppe i klätterställningen hade alltså någon kånkat upp en vedkubbe som ett av våra barn petade ner med sin fot. Är så otroligt glad att det var jag som fick den i huvudet, tänk om det varit ett barn! Fy så hemskt!!
Jag hade såklart en otrolig tur, landade alldeles rätt på huvudet på mig.. Det var en ganska stor vedkubbe så det kunde ha gått riktigt illa...
Hur någon ens fick upp den där och varför, förstår jag inte riktigt..

***

Ja, återigen förstår ni vart namnet på min blogg kommer ifrån...



Kram