söndag 26 februari 2012

Helgen...

avrundas och i morgon är det måndag igen! Måndag, fredag.. Finns det några andra dagar som fyller vår vecka? Känns inte som det.. Men det tycker jag inte gör något alls, jag gillar båda de dagarna! :)

Det enda som jag inte är så nöjd över är att jag är så ofantligt trött idag.. Har ju min sovmorgon på söndagar men Alma hann och väcka mig i morse innan de hann upp. La mig senare igår pga att jag visste att jag kunde sova ut.... Ja ja, nog klagat om det, så är det att vara småbarnsförälder!

Nu har jag lämnat in min andra uppgift i kursen, känner mig egentligen inte riktigt nöjd men jag skickade in den ändå.. Jag får väl komplettera om det inte går bra, i nuläget känns det som jag gjort det bästa jag kunde.

Kram

söndag 19 februari 2012

Underbara söndag!

Nu var det ett tag sen igen men jag har så mycket runt mig för tillfället. Jag hinner liksom inte med allt och det är faktiskt riktigt frustrerande ibland. Idag har jag iaf haft en sån där söndag med riktiga guldkorn i.
Började dagen med att plugga lite när jag vaknade, slängde i en tvättmaskin och la in tvätt.. Sen tog jag och Kicki oss en promenad runt gårn och det var så himla härligt väder! Kom in och började plugga igen och jag blev klar med två uppgifter, lagade lite mat till Alma och sen tog jag mig en promenad till.
När jag kom hem hämtade jag Alma och vi gick och åkte pulka hos Kicki- Alma skrattade så hon tjöt vissa av gångerna och det var så härligt att höra! Älskade barn!
Nu sitter jag här med rödbitna käkar som känns sådär lite lagomt kalla.. Funderar på att jag ska baka semlor också, det är ju trots allt fettisdagen till veckan.. Men även om jag inte gör det så är jag nöjd med min dag och det känns bra! :)

***

En intensiv vecka framför mig med gympa, planering, teknikkurs och träff med dem som jag går samma dokumentationskurs som så nu gäller det att kavla upp ärmarna och vara beredd! :)

***

Ha en bra kväll!



Kram

söndag 5 februari 2012

Den här helgen har gått supersnabbt! Igår var jag och Kicki TS till karlstad och hade en riktig härlig dag. Först landade vi på Ikea och måste erkänna att jag var lite orolig för oss i början.. Vi hade ingenting i korgen när vi kom och parkerade vagnen för en fika stund. Men det kanske var det som behövdes, för sen kom vi allt igång.. :)
Köpte lådor (ovanligt va) blommor, krukor, lampor, batterier, förvaringskassar till återvinning.. Å säkert nått mer jox.. Sen tog vi alla affärer som vi var sugna på att gå in i på Bergvik... Gôtt att få ladda batterierna lite..

Idag var jg ute på en promenad på förmiddagen och sen har jag gått och smådolat lite här hemma.. Tvättat, beställt nya gardiner, små städat lite.. Ikväll kommer en kompis hit och hon ska hjälpa mig att röja undan lite.. Tur att man har kompisar som även ställer upp på sånt! :)

Har lämnat in den första inlämningsuppgiften i kursen och inväntar svar på den.. Uhh.. Lite smånervigt är det innan man vet om man tolkat uppgiften rätt...


Kram