tisdag 27 juli 2010






Nu har jag gjort i ordning hyllan som jag köpte på loppisen för någon vecka sen.. Jag behövde inte lägga ner så mycket tid till att få den som jag vill och det är ju bra! :)
Förra veckan var jag och mamma ute på en liten tripp till Norge när vi återigen besökte den otroligt mysiga affären Snoka, där vi år en underbart god äppelkaka med glass. Sen var vi även på Eidskog-lys och i Kongsvinger. På hemvägen stannade vi även till på Morokulien och på en loppis som ligger innan Åmotsfors. Å ja då, fann mig allt lite nya saker... :)

***

Just nu är jag inne i en riktig släktforskar period igen och det tar verkligen all min lediga tid som jag är hemma, måste försöka begränsa tiden till det lite men det är så himla roligt! Drömmer t.om om det på natten så jag känner mig mer trött efter att jag sovit i några timmar...

***



Kram

onsdag 21 juli 2010

Det har varit ganska fullspäckade dagar denna helgen.. I Lördags var jag med på en loppis i Köla hela dagen, vi var på väg att strunta i att åka dit eftersom det skulle bli så dåligt väder, men på morgonen beslöt vi oss ändå för att åka dit. På vägen dit började det såklart att regna så vi tänkte att vi får väl åka dit och vända.. När vi kom dit visade det sig att de hade det inne! :) Så där tillbringade vi hela dagen och jag tror jag hade med mig mer saker hem än när jag åkte dit... :)
Kläder, vaser, tallrikar, en skål mm.....

I söndags tog vi det ganska lugnt på fm och sen på eftermiddagen åkte vi till Charlottenberg på shoppingcentret och handlade lite... Var ganska sleten efter lördagen så jag var inte på nått jätte shopping humör..

I måndags kväll hade några av oss grannar till Kicki anordnat en lite fest för henne eftersom hon fyllt 30år.. Vi åt å drack gott och klockan var närmare tre innan vi kom hem. Jätte trevligt var det iaf!

Igår var jag och Kristin ute på en lite konstrunda som nog blev mer en loppisrunda på slutet. Men vi var iaf i hamnen, klässbols linneväveri, tennsmide, älgå hembygdsgård, Tinas ting och Blå Lagårn och kikade och tänk vad mycket fint det finns! Fann allt en del roliga saker på loppisarna som vi var runt på också men tyvärr har en del loppisar börjat tagit ut en hel del på sina saker och det tycker jag är lite synd...




Kram

fredag 16 juli 2010

Shopping

Den här veckan har gått i shoppingens tecken! Sprungit på loppisar, varit på ikea och fått hem paket som jag beställt. Känner mig riktigt rik... på saker alltså... ;) Plånboken börjar tömmas...

Här kommer ett urval av alla grejerna jag köpt...


En gammal hink i plast, tyckte den var så himla fin så jag kunde inte låta bli den.. Får bli som prydnad i Almas rum..

Massa olika tyger som jag har en massa ideer för, nu ska jag bara bestämma mig för till vad...

En hylla som jag ska fixa till lite innan den kommer upp på väggen...


En gammal flaska
En tavla

En tavla till..
Ramen ska såklart tvättas men sen ska den upp på väggen.

Det har också kommit ett stort paket från panduro med massor av grejjer... Är på riktigt pyssel humör nu...

Ha det gött!

Kram

söndag 11 juli 2010

Liljenäs, dop och loppis...


Idag tog vi med mamma, pappa och syrran till Liljenäs och bjöd dem på räksmörgåsar, eller sambon bjöd rättare sagt.... :) En alldeles lagom tripp en åskig och regnig söndag som denna.. Under tiden vi var där så höll det uppe och vi hade det varmt och mysigt...

***

Igår var det dop på Mikaeligården för Gustav, jättefint var det såklart och man blir allt bra rörd när man sitter där i bänkarna och njuter av stunden..Alma orkade nästan hela dopet igenom men just de sista minutrarna så fick sambon gå ut med henne för då blev hon lite otålig.. Underbart god smörgåstårta bjöd dem på, den kom från Golfbanan och var nog en av de godaste jag ätit någon gång. T.om sambon åt upp ALLT och det har nog nästintill aldrig hänt! :)

***

Efter dopet åkte jag på loppisen vi hade här i Perserud, fick allt med mig lite hem, mest från syrran bord! ;) Jag hade en liten hörna på mammas bord men jag sålde inget av det så det packades ner igen...

***

Resten av veckan som gått har jag mest softat och tagit det lugnt... Skickat efter lite pyssel som borde komma någon gång under veckan hoppas jag, dyrt blev det så jag är nyfiken själv på vad jag skickat efter... Redan glömt hälften! :)

***

Nu ska det bli fotboll!
Ha det!




Kram

måndag 5 juli 2010


Under helgen har jag varit på hantverksmässa i Brunskog, så himla mysigt att gå och strosa lite! Jag köpte mig ett nyckelskåp och kaffekoppar från Kvarnevik Keramik, dessutom fick mamma köpa två kaffekoppar till som jag får i födelsedagspresent..

Sen har det gått i mest bad, bad och bad. Det har ju varit ett sånt underbart väder som vi har försökt tagit vara på, man vet aldrig hur länge det stannar... Alma har badat fötterna och benen och hon tyckte det var såå kul, hon skrattade som bara den :)

Annars flyter vi mest omkring på dagarna och får minsta möjliga gjort känns det som... Är super sugen att pyssla med nått men jag kommer inte på vad... Några tips?

Ha det så bra!


Kram