fredag 26 mars 2010

Oj oj oj, vad längesen det var som jag skrev!! Dagarna bara flyger fram och det känns som om jag inte hinner med nått! :) Skulle så himla gärna vilja skriva från min nya dator och lägga in lite kort men det tar lite tid att få i ordning på min sida.. Om jag säger att min sida var kaos gånger 100 så kanske ni förstår varför det tar sån tid.. Men jag får inte packa upp min dator förräns allt är städat och så är det!

Vad har hänt sen sist då? Om vi börjar med Alma så väger hon nu strax under 5kg och är 57 cm lång...Hon har skratta för första gången och hon jollrar i stort sett hela dagen! Hur go som helst!! :) Så himla rolig tid nu när man får någonting tillbaka! Hon äter något mer på flaskan än vad hon gjort förut men hon äter inte allt på långa vägar.. Till veckan blir vi utskrivna från hemsjukvården och ska börja gå hos nutritionsteamet.... Känns både spännande, roligt och tråkigt.. Spännande och roligt för att det är det här vi väntat på ett tag nu och det förhoppningsvis vänder och att Alma lär sig att äta.. Tråkigt eftersom vi nu inte är kvar i hemsjukvården och får träffa Maggan och Inga-Lill.. Men vi får väl gå och hälsa på hos dem när vi är i Karlstad.
Jag pumpar inte längre och det är verkligen en befrielse!! Känns underbart!

Annars har jag börjat på en kurs där jag förhoppningsvis ska lära mig ta bra bilder med kameran, umgåtts med nära och kära och åkt skidor för sista gången för i år... ;) Nu ska jag ge dotra mat och sen blir det att städa igen för jag vill så gärna få upp min dator!!

Ha det!


Kram

torsdag 11 mars 2010

Denna vecka har gått fort som bara busen! I helgen hade vi några kompisar här som vi träffade på sjukhuset och det var så kul att träffa dem igen, vi har inte sett dem sen i oktober! Alma har varit tyst en vecka nu, hon har inte jollrat någonting men igår började hon igen och i morse väckte hon mig och sambon med att prata! Så himla go! Hemsjukvården var här igår och Alma hade gått upp 230g på lite drygt en vecka.. Äntligen går hon upp lite mer igen.. Nu väger hon 4830g så nu får vi hoppas att hon fortsätter gå upp med stora steg!

Vi var på antik och samlarmässan också i helgen.. Blidde inget köp där för jag tycker de tar ut så in i bomben.. Åkte vidare på en annan samlarmässa och loppis och där fann jag mig en låda.. Jag har faktiskt ingen sån låda... :) Ska lägga in bild på den när vi får hem våra nya datorer.. Köpte mig en dator med all in one.. Jag har alltid velat ha en dator som inte tar så mycket plats men som har ett eget tangentbord.. Å så fann jag den, kan inte bli bättre..


Pysslet ligger väldigt på is nu men jag är super sugen att få börja.. Bara det att jag inte hinner med... Men det blir nog bättre snart, inbillar jag mig... ;)

Ha det!


Kram

onsdag 3 mars 2010

Nu har vår dator lagt av helt.. Inte kul, ännu mer utgifter.. Så nu får mina inlägg bli utan bilder ett tag framöver.. Vi har fått låna svärmors laptop och det är vi mycket glada för!!

Annars är allt som vanligt här.. Alma skrämde oss rejält i fredags morse, hon väckte oss genom att hon lät jätte konstigt och hon viftade i armarna som bara den! När sambon fick upp henne så slutade hon inte låta och det kom ur saliv ur munnen på henne.. Usch.. Ringde till Karlstad med de trodde inte att det var nått farligt, jag var ju lite rädd för att det var en kramp men de tyckte inte det lät som det... Bara att avvakta... Det har inte blivit något mer än så länge iaf och det känns bra.

Vi skulle egentligen till Valfjället i helgen med Kristin och Mikael utan barn men min mamma blev sjuk så de kunde inte ta Alma... Tänk hur det är, när vi helt plötsligt inte kunde göra det vi planerat in så fick vi inte för oss att göra nått på hela dagen.. jag satt framför tv:n HELA dagen! Sambon började däremot bli krasslig på lördag em och råkade ut för en riktigt jobbig förkylning, så det var kanske tur att vi inte åkte skidor.. Än så länge har jag och Alma klarat oss ganska bra från förkylningen, vi är lite halv krassliga men vi är inte alls så dåliga som sambon blev...

I morgon ska vi till Karlstad och få Rs-vaccin igen.. Hoppas Alma inte blir mer förkyld bara för då få vi vänta med att ta det tills hon blir frisk- känns ganska skönt när man vet att hon har vaccin mot det..

Ha det!
Kram