lördag 26 december 2009

Oj, vad tiden går fort helt plötsligt.. Hinner ju nästintill aldrig att sätta mig vid datorn och surfa.. först och främst sover vi ganska länge på morgonen eftersom våran dam tycker om att vara uppe på natten.. Sen är det ju det där med att hon är sällskapssjuk.. Hon tycker inte alls om att bli lämnad på en filt i mer än några minuter.. :) Så idag när snön verkligen vräkt ner så var fadern i huset ute och skottade och jag och Alma var inne och myste.. Härligt men som sagt, det blir inte mycket gjort..

***

God fortsättning förresten! Hoppas er jul varit helt underbar! Vi firade tillsammans med sambons familj i stan och tomten kom i år också! Alma hon sov i genom hela aftonen hon.. Jag ch mamma åkte på midnattsmässa i Gunnarskog vi.. En tradition vi haft i några år nu och det är så härligt att avsluta julaftonen så, tycker jag.. Vi kom väl hem vid ett någon gång och jag somnade väl 01,30-02,00 någon gång.. klockan 05,00 skulle vi ge Alma mat och då hade hon dragit ur sonden! Inte lika roligt.. Bara att ringa till Karlstad det och åka dit.. Vi väntade iofs till åtta innan vi åkte men jag sov inget från kl 05,00.. Gissa om jag var trött!

***

Åkte till mamma och pappa och fick julrester på em och då passade jag och sambon på att sova en stund hos dem.. Det var skönt!

***

Nu har jag en lilltjej som är övertrött eller nått så jag måste gå!

Kram

torsdag 17 december 2009

Vet ni vart jag skriver ifrån nu?? Från hemdatorn!!!!! Igår fick vi åka hem och det är så himla skönt! Första natten gick relativt bra och det var tur, annars kunde det nog kännas lite mer jobbigt kan jag tänka mig.

***

I morgon kommer de hit på hemvård från Karlstad och då ska vi lägga upp en plan för Almas mattider... Nu äter hon ju var tredje timme men i fortsättningen ska vi följa hennes rytm istället.. Ska bli spännande, detta är ju såklart även för att hon ska börja amma för det har hon inte riktigt lärt sig än..

***

Nu gråter det en liten tjej där nere så jag får gå iväg och trösta henne!

Ha det!

Kram

torsdag 10 december 2009

Bilder på Alma!


Här kommer det äntligen lite bilder på Alma! Suttit hela eftermiddagen så några fler bilder innan vi kommer hem blir det nog inte ;)

Lite har hon allt vuxit ;)

Kram

söndag 6 december 2009

Denna veckan har vi äntligen fått komma in på ett familjerum! :) Det är så himla skönt, fast så mycket sömn har det inte blivit precis.. Inatt var hon vaken mellan 24.00- 03.00 och vi kunde inte få henne att slappna av.. Så nu har jag två sött sovande familjemedlemmar snusande bredvid mig.. :)

***

Kommer inte ihåg hur det var sist, men nu har hon ingen syrgas längre.. Kanske en eller två flushar om dagen men det är inte säkert att hon behöver dem ibland heller, bara vi som är oroliga av oss...

***

Hon suger bättre och bättre på bröstet men det tar nog ett bra tag till innan hon kan ammas helt.. Men det är roligt att se alla framsteg som hon gör.. För nu går det fort!

***

2905g vägde hon igår så nu har de höjt maten.. Gick bara upp 5g mellan fredag till lördag och då behövs det mer mat igen. Men än så länge har hon klarat av det bra, någon dipp var det igår kväll efter maten men hon klarade av de bra så det kändes inte så farligt!

***

Kram