torsdag 30 april 2009


Det var det där med vårtecken.... Tyvärr är inte alla lika ljuvliga! Jag tycker o myror så länge de är ute, men inne.... Där ska de inte vara!!

Igår jobbade jag till 18,30 och när jag kom hem gjorde jag minsta möjliga! Jag var super sleten och somnade i soffan runt nio snåret.. Pga det så vaknade jag tre i morse/natt och kunde inte somna om.. Vid fem snåret somnade jag äntligen, men jag skulle upp och öppna halv sju, så klockan tjugo i sex ringde klockan... I efterhand hade det nog varit bäst om jag inte somnat om..

Idag gick jag och strosade runt lite på stan innan jag åkte hem... Köpte lite små pryttlar och bara gick omkring och myste! Mycket folk, värme i luften och en mycket härlig stämning!
Nu ska jag snart börja vika lite papper som jag ska ha till festprogrammen i Stockholm, 75 styckna ville de ha, så det blir några jag ska vika..


***

Kram

tisdag 28 april 2009


Kolla in mina nya papper från Panduro, är de inte helt underbara, det här är bara några av dem men vi kunde inte undgå att köpa dem jag och "Anna" när vi var i Karlstad sist. Vi delade på förpackningen så det blev inte så farligt dyrt heller.

Igår försökte jag betala alla räkningar när jag kom hem och det var inte det lättaste, datorn krånglade igen! Men nu har nog modemet gjort sitt så det var därför, så jag kunde inte sitta så vidare värst länge.. Jag bänkade mig framför tv:n i stället och sen gick jag och la mig.

Idag blir det inte heller så mycket mer.. Slutar sent tre dagar på raken nu så det är inte så mycket tid när jag kommer hem.. Ska åka till mamma och pappa och bada efter jag gjort min bloggrunda och sen blir det nog natta efter det tror jag.


***


Kram

söndag 26 april 2009


Oj oj, tänk vad man är beroende av datorn och internet egentligen.. Internet har krånglat hela dagen idag och det har varit så konstigt! Börjar ju alltid dagen med att surfa på alla bloggar jag gillar att besöka och det gick inte då.. Började sortera papper och fick i ordning på alla papper från i år, så jag är rätt så nöjd vill jag lova.. Efter det åkte jag till "Anna" i stan och vi gjorde i ordning ett fest- och ett kyrkoprogram och de blev allt rätt bra till slut! Nu ska vi bara förbereda för ihop sättning och sen är de klara!! Skönt, för nu närmar sig 30 maj med stormsteg!
Egentligen var det igår som vi hade bokat och som vi skulle träffas men "Anna" blev sjuk. Så igår blev helt plötsligt hela dagen helt fri! Jag och sambon hade en liten stros dag, vi tog det lugnt och åt frukost sent, sen åkte vi in till stan och bytte lite kläder. Eter det åkte vi hem och städade. På kvällen kom nämligen några kompisar hit och vi grillade och sjöng lips. Jättekul!

Förresten: Filmen var jättebra! Se den!!


***

Kram

fredag 24 april 2009

I går var det dags för kören igen, kom lite längre på den andra låten vi ska sjunga på tävlingen. Lite knivigt men jag tror absolut att vi ska fixa det! Efter det skulle jag på ett "klädparty" kanske man kan kalla det. Friendtex heter klädmärket och det var ganska mycket snygga kläder. Tyvärr var det lite i slutet av säsongen nu och det var mycket som var slut, men jag köpte mig en tunika med halvlång arm och en tunika/klänning med prickar på. Kändes som kvalitén var bra i allafall så jag hoppas och tror att jag blir nöjd.
Åkte hem och insåg att jag var vrål hungrig och väl hemma fanns det ingen mat! Så jag drog med mig sambon till stan och köpte en pizza.. :) Sen sômne jag gôtt i sôffa...

Idag har jag och Kicki varit ute och gått en runda runt Perserud, och ikväll tänkte vi gå på bio och se "Män som hatar kvinnor".. Vi tror och hoppas på den filmen!



Kortet är taget vid sågen i Perserud.


***


Ha det!
Kram



onsdag 22 april 2009

Igår var jag så trött när jag om hem att jag la mig och sov en stund. Efter en timme vaknade jag och åt lite mat, kollade på film sen gick jag upp till datorn och satte mig. Vid niotiden blev det House, men självklart hade vi redan sett det avsnittet! Suck..
Idag blir det en intensiv dag.. Börjar klockan halv nio och går till fem.. Efter det ska jag åka hem till Kristin, Mikael och Elin och hälsa på. Vid sjutiden ska vi till taserudsgymnasiet på ett möte.. Det kommer att handla om framtiden för oss inom skola och förskola, alltså om ekonomin.
Det skulle vara slut vid halv nio, jag kommer alltså med andra ord hem vid niotiden ikväll...
Undrar hur trött jag kommer vara då?
***
Ha en bra dag!
Kram

måndag 20 april 2009



Ni måste kolla in det här! Vilket håll snurrar hon åt för er? Jag kunde se åt båda hållen men det var svårt när det gick för länge åt ett håll.. Häftigt! (Tack Kicki för tipset)

Ja ja, nog om det.. Igår var jag på kören och repade. Vi höll på i tre timmar denna gången och ändå sa det bara svisch, så var det över.. Efter det blev det dop i Älgå kyrka, Felicia som döptes. Hon tyckte inte det var så himla roligt precis, men prästen ändrade lite i programmet så det gick allt bra. Så himla fint med dop tycker jag!

Idag var svärmor och Robin här när jag kom hem, de hade varit här och fikat med sambon.. Sen var det dags för en kvälls promenad med Kicki, lite små kallt, men väldigt härligt.




Är det någon gång på året som jag vill stanna tiden så är det på våren.. Vilken underbar tid vi har framför oss nu!


***

Kram

söndag 19 april 2009

Dopkort


Här är ett dopkort som jag gjort efter samma skiss på kortskissen som jag gjorde i förrgår.




***

Kram

lördag 18 april 2009

Igår när jag kom hem gick jag och Kicki ut och gick en em/kvälls promenad i det härliga vädret. Efter det var det dags att ta helgen och jag och sambon hade en mysig hemmakväll med tacos och filmer. Fritt vilt och sexdrive hette filmerna och den första var en norsk thriller som jag tyckte var jättebra! Den andra var en komedi och så länge jag såg den var den också bra, somnade såklart så jag såg inte färdigt hela..


Idag var det dags att få användning av kortet jag gjorde igår, vi var nämligen på födelsedagskalas. Mitt gudbarn Elin som blev ett år, eller ja, hon fyller i morgon men som tur var tog de kalaset idag. I morgon ska vi nämligen på dop så det hade krockat i såfall.. Av oss fick hon en utegunga och en ja, vad ska man kalla det.. En sak att ha på väggen som hon kunde hänga saker fast på, med hjälp av klädnypor..

Sen bjöd de på våfflor och efter det på tårta. Mums!!


Under eftermiddagen har jag bara suttit framför datorn, kollat lite på webtv- de tv program jag missat under veckan och snart blir det väl mer tv antar jag, Robinson ikväll!
***
Kram

fredag 17 april 2009

Födesedagskort

Här kommer ett födelsedagskort jag knåpat i hop under kvällen och skissen jag använt mig av kommer från kortskissen:


Ha en skön fredagskväll!

Kram

torsdag 16 april 2009

Igår passade jag på att gå på stan efter jobbet, hade några ärenden som jag var tvungen att göra. På vägen till bilen gick jag in i en skoaffär och fann ett par skor som var så himla fina! Gick in till Ingela på tryckpunkten och bollade lite med henne. Hon tyckte absolut att jag skulle köpa dem, oftast tar ju sommarskorna slut snabbt och sen ångrar man sig när sommaren kommer. Så jag gick in och köpte dem! :) Jag är jätte nöjd!


Idag har vi haft en stängningsdag på jobbet och vi hann inte med så mycket som vi ville.. Som vanligt, men kul hade vi! Har köpt in en riddarborg till barnen som vi skulle göra i ordning idag. Den var så stor så den tog plats i hela rummet! :) Vi insåg snabbt att den kommer nog bli en ute riddarborg, vi kan nämligen se oss själva packa ihop borgen varje dag innan barnen ska sova.. Ha ha, det kommer ta en halv förmiddag.
Efter jobbet var det dags för körövning igen, det är så himla roligt! Tiden bara flyger fram och helt plötsligt är det slut för idag! Fattar inte det där.. Hur kan 1,5 timme gå såå fort?

Nu blir det sängen för mig! Godnatt!!


***

Kram

tisdag 14 april 2009


Denna vackra pelargon fick jag av Anna när hon kom på besök i söndags, hon hade haft en sån själv ifjol och den hade blommat från mars till oktober/ november tror jag att det va. Hennes mamma hade också haft en likadan men för henne hade den inte blommat så länge, så jag får väl inte ha för stora förhoppningar, men jag ska vårda den med kärlek så får vi se hur det går..
Igår åkte jag och mamma på auktion en sväng på eftermiddagen, vi ropade inte in något, men det är alltid kul att få komma ut och träffa lite folk. Såg en fin flaska som jag kunde tänka mig men vi var tvungna att åka vidare så den hann aldrig komma.
Vid 17,00 tiden var det nämligen mat hos svärmor så det var därför vi behövde åka. Vi fick en påskmiddag där med, lite ägg och köttbullar men sen hade hon även gjort en jättegod köttgryta med potatis och vi åt så vi nästan sprack allihop!
Idag var det dags för jobb igen, jag stängde idag så jag började inte förräns klockan var 10.00 så jag fick en riktigt långhelg!

Nu ska jag snart kolla på tv:n och äta kvällsmat! Är super hungrig!!


***

Kram

söndag 12 april 2009

Vilken härlig påskhelg vi fått! Vädret är ju helt underbart, soligt, varmt och skönt!
Igår kom det en liten påsk gubbe och en liten påsk gumma hit med påskbrev, ägg och påskpresenter. Ja, just det.. det kom en stor påskkärring också.. Det får jag ju inte glömma :)
Klockan 11,00 var det kaffe hos min mormor och det var 11 sorters kakor tror jag.. Min moster och morbror var också där så vi var många i hennes lilla stuga.
På kvällen var det påskmat hos mamma och pappa, massor av olika sorters mat fanns det att välja på; korv, potatis, janssons, paj, ägg, köttbullar, sill mm.

Idag har dagen varit väldigt lugn, jag har knåpat ihop en sida till mitt scrapalbum som har legat ett tag på mitt skrivbord nu..



Snart kommer mitt kusinbarn Anna hit på besök, så sambon har bakat muffins och det luktar helt underbart här hemma..


***


Ha det!
Kram

fredag 10 april 2009

I förrgår efter jobbet kom "Anna" hit och vi försökte få ihop vår beställning på vigsel- och festprogram. Det gick jättebra så vi fick ihop en bild av hur vi ska göra. Kom på att vi var tvungna att åka till Karlstad och köpa mer material och den bästa dagen för det var igår.. På skärtorsdagen..

Så igår efter jobbet åkte vi iväg och vilken eftermiddag/ kväll det blev! En sån där kväll som man får så himla mycket energi av. Kom till Karlstad och gick på panduro och köpte lite tejp och papper, sen gick vi till en bokhandel. På väg dit insåg vi att det var så himla mycket folk vid torget och jag sa till "Anna"- Va mycket poliser det är i stan... Precis när jag sagt det, kom vi ju såklart på att Fbk skulle ju hyllas på torget! :) Klockan 17 skulle det börja och klockan var inte mer än halv fem. Vi handlade det vi skulle på bokhandeln, gick till åhlens där vi skulle köpa band, vilket var i en annan prisklass än vad vi tänkt oss, så det hoppade vi över. Gick till panduro igen och fick tillslut tag på band som vi blev ganska nöjda med. Klockan var då 17,20 så vi gick till torget och då hade spelarna inte kommit än! :) Så vi fick vara med och hylla dem, vilket var superkul!! Vilken fest!
Efter det gick vi och fikade på Royal, där satt vi tills vi insåg att tiden gått ut på bilen! Då fick vi fart vill jag lova! Sen åkte vi hem trötta och sletna, men båda fick en påfyllnad av extra energi!!

Idag ska vi gå på äggpromenad här hemma, klockan 15,00 börjar det. En liten mysig tradition som vi har här ute på landet :) Senare ikväll ska jag gå ut och festa med mina kompisar och vi ska ha såå kul hoppas jag!

GLAD PÅSK!!!


***


Kram

tisdag 7 april 2009

Åh va härligt det är med våren! Vi har kunnat sitta ute i solväggen och ätit mellanmål med barnen både igår och idag. Det är så himla skönt!
Efter jobbet igår åkte jag runt lite och små sölade, jag köpte påskgodis, handlade, åkte ut till Kalenius en sväng och tittade på blommor. Efter det åkte jag till Tinas Ting och strosade omkring en bra stund. Hade en riktigt "Sara stund" och det är så välbehövligt ibland! Sen åkte jag hem och fortsatte min lilla stund.

Idag slutade jag tidigt och som vanligt räckte inte godiset till som jag köpte igår, så jag fick köpa ännu mer idag. När jag kom hem planterade jag lite blommor ute i krukan som jag har vid dörren, och sen småplockade jag inne en stund. Fick färdigt en loppis låda som jag ska köra hem till mamma och pappa alldeles strax, de har som tur är lite mer plats än vad jag har.
När jag är hos mamma och pappa så ska jag ta mig en liten bad stund också tänkte jag, sen blir det att bänka sig framför tv:n för ikväll är det hockey igen!




***


Kram

söndag 5 april 2009

Jag har faktiskt börjat påskpynta denna helgen som jag bestämde mig för att göra. Fast måste så klart erkänna att jag inte är riktigt färdig än ;) Kvällen är ung så jag kanske hinner färdigt sen.
Igår frågade nämligen sambon om jag ville följa med till min svärmor och hjälpa henne lite med flytten. Och hur det än är så är det så himla mycket roligare att hjälpa andra. Så därför fick mitt påskpyntande läggas på hyllan lite. Vi kom hem runt halv nio igår kväll så jag orkade inte göra det då.
Klockan nio i morse var det dags för att sätta sig i bilen igen och åka till ikea med jobbet. Handlade massor av nödvändiga saker till mig själv också såklart.. En låda, tallrikar, tyg,
pepparkaksformar (?), microkupa mm. Kom hem precis till 16.00 när hockeyn började. Så nu ska jag iväg och kolla in den igen, sambon ropade att den börjat igen...




***


Kram

torsdag 2 april 2009


Påsken närmar sig med stormsteg och jag har inte fått fram en påskgrej än.. Jag och Kicki pratade om det när vi var ute och gick häromdagen, när det är jul då planerar man hur länge som helst i förväg men påsk... Ja, det är nästan så man glömmer bort det..
Varför har det blivit så?
Under helgen ska jag i alla fall påskpynta lite, det får bli ett av målen denna helgen..

Igår åkte jag och sambon till Charlottenberg och shoppade lite.. Vi blev lika chockade båda två när han svarade ja utan att tveka :) Vi kollade på slalompjäxor och skidor på rea, men det blev inget.. Tyckte inte när allt kom omkring att det var så himla billigt. Bättre att köpa nästa år och lägga undan lite pengar till det istället. (Vet ju hur det brukar bli men tanken är god)
Provade i alla fall ett antal pjäxor och himmel vilken skillnad mot mina gamla! Köpte nog mina för typ 15 år sen och man kan nog säga att kvalitén på pjäxor har blivit bättre...
Sen var det hockey och jag somnade!! Det har jag aldrig gjort förr tror jag!

Idag har jag varit på min första körövning och det var så roligt!! Vi kommer vara med på en tävling i början av juni så nu är det hård träning som gäller! Tur att man har både piano och synt, för de kan komma till användning vill jag lova! Innan man får in sin stämma är det jättesvårt att sjunga i kör, märkte jag idag. Gick ju i en kör för ett och ett halvt år sen och då upplevde jag aldrig det, men idag gjorde jag det..

Nu ska jag se på lite tv-program jag missat under veckan som gått. Tycker det är helt underbart med webb-tv!


***


Ha det!

Kram