måndag 29 december 2008

Då..

.. var vardagen tillbaka och det är väl tur för nu har jag äntligen fått inspiration att blogga lite igen. Det händer så mycket när det är jul, man ska träffa släktingar, kompisar, festa och mysa så jag har inte hunnit med datorn någonting just nu. Julafton var jätte trevlig med mycket god mat och mys.

Börjar alltid julafton med frukost hos oss, sen bär det iväg till alla gravar. Efter det är det oftast dags att göra sig i ordning för julfirandet och så bär det i väg till mamma och pappa. På kvällen runt halv nio ungefär åker vi hem och sen brukar jag och mamma alltid avsluta julafton med midnatts- mässa i kyrkan. Varje år är jag hur trött som helst när vi är i kyrkan men det är det värt, det är så himla fridfullt!

Juldagen var vi och åt hos mamma och sen var det dags att festa loss med mina kompisar! (Det gjorde vi med råge allihop tror jag..)

Annandagen var väldigt lugn...

Skulle ju visa julkorten som vi skickade i år också. Skickade fyra olika till, men jag hade inte tagit kort på dem när de var färdiga! Typiskt mig!


Ha det gôtt!!
Kram S

onsdag 24 december 2008

GOD JUL! Hoppas att alla får en underbar dag!
Kram S

måndag 15 december 2008

Hej

alla glada!

Åh, jag känner att jag inte räcker till och det är jätte jobbigt! Jag skulle vilja sitta och blogga runt på alla era härliga sidor men jag hinner inte jämt nu.. Nu har jag gjort klart alla julkorten så dem ska jag visa någon dag här under veckan.. vill inte visa dem än för då tycker jag att jag förstör lite för de som får julkort från oss.
Håller på att skriva listor och listor och åter listor just nu, allt för att jag ska komma ihåg allt innan jul, vilka har jag julklapparna klara åt, vilka julkort skickar jag till vem, hur mycket pengar ska den ha.. Någon som känner igen sig? :)

Stor kram till er alla!!
Ha det bra!
/ S

söndag 7 december 2008

Himmel..

vad tiden går fort! Har försökt gjort en liten bloggrunda nu på morgonen och jag förstår inte hur alla hinner med allt! Ni är så duktiga! Den här helgen har det blivit lite allt möjligt.. Jag var ledig i fredags och då var jag och en kompis i Karlstad och julhandlade lite, sen på kvällen var det fest, fast jag orkade inte följa med ut.. I går blev det lite allt möjligt jag bakade lussekatter, gjorde ischoklad, städade och gjorde halsband.




Känns skönt att lussekatterna är klara, det blev ett litet infall jag fick igår när sambon var ute. Började baka runt halv 10 igår kväll...

Ha det bra!

Kram S

torsdag 4 december 2008

Idag...

...har det blivit en tur på skikt röntgen för mig, tredje på ett år nu så jag börjar bli van, drabbades av druvbörd förra året och det ledde till alla röntgen besök.
Annars stressar jag mest omkring just nu och gör ingenting.. konstigt det där.. När jag får för mycket att göra då kopplar jag bort allt, gör ingenting och sen blir jag ännu mer stressad.. Suck.. Ändå trodde jag att jag hade det mesta under kontroll nu, men icke..